Gevelreclame HUVA

Wij hebben het nieuwe kantoor van HUVA te Kappellen voorzien van gevelreclame. Het pand heeft een ronde gevel, aan drie zijdes hebben wij het HUVA logo aangebracht, aan beide zijkanten is het logo onverlicht, van dibond letters met folie in de juiste huisstijl kleuren. De voorkant van de gevel is voorzien van verlichte doosletters. Het beeldmerk van het logo is ook met folie geplakt in de juiste kleur. Aan de binnenmuur van het kantoor is tevens het logo aangebracht met doosletters met led verlichting aan de achterzijde. Doordat de verlichting aan de achterkant schijnt worden de letters indirect verlicht wat een luxe uitstraling geeft.

Het gehele proces en montage is door Van Strien print en Sign verzorgt; het ontwerp, de sleuven voorzien van bedrading voor de elektriciteit, het uittekenen, de letters leveren, letters voorzien van folie in de juiste kleur en de complete installatie / montage. 

Deze doosletters zijn vervaardigd uit aluminium en kunnen in iedere gewenste RAL kleur gespoten worden, de achterzijde is vervaardigd uit een glashelder plexiglas waar aan de binnenzijde Energie zuinige LED verlichting is gemonteerd, waardoor de letters ook s'avonds een prachtige uitstraling hebben. 

Voor meer informatie over gevelreclame kunt u het beste contact met ons opnemen, wij kunnen u perfect informeren over uw gevelreclame!Touch Van Strien
Websteks Internetoplossingen