Bruynseels Vochten

Van Strien Print & Sign ook het juiste adres voor LED displays.

Van Bruynseels Vochten kregen wij de vraag om mee te denken over een passende vervanging voor de bestaande reclamezuil. Aangezien ze aankondigingen of reclames regelmatig willen wisselen hebben wij een reclamezuil met een geïntegreerde LED display geadviseerd zodat ze eenvoudig en ten alle tijden de reclameboodschappen vanuit het kantoor kunnen wisselen.

Voor deze zuil is gekozen voor een display met een LED grote van 10 x 10 mm, de lichtsterkte wordt automatisch aangepast door een sensor, zo wordt bij fel zonlicht de display feller en bij schemer minder fel zodat de leesbaarheid ten aller tijden gegarandeerd is.

Boven de LED display is er gekozen voor een lichtreclame in de vorm van een lichtbak, deze is voorzien van LED poster modules, dit is energie zuinig en zorgt ervoor dat de bak goed verlicht word. De lichtbak is tevens voorzien van een schemerschakelaar die er voor zorgt dat bij schemer de lichtreclame automatisch gaat branden.

Voor meer info over LED reclame kunt u vrijblijvend een afspraak bij Van Strien Print & Sign maken.  vanstrien@vanstrien.nl

 

Bruynseels Vochten is gespecialiseerd in ramen, deuren en veranda’s uit eigen fabriek, van advies tot plaatsing door heel Belgie en Nederland.Voor meer info www.bruvo.beTouch Van Strien
Websteks Internetoplossingen